Споделете тази публикация, ако ви харесва!

45-годишна жена твърди, че е най-точното копие на първата дама на САЩ, Мелания Тръмп. Макар и да няма милиардите на съпруга й, Мира също харчи солидни суми, но не за разкрасителни процедури, а за такива, които да променят лицето и тялото й.
Благодарение на новия си външен вид, Мира успешно се вписва до истинския си съпруг, който пък е… двойник на Доналд Тръмп.

Мира е израелска актриса, а в момента се прехранва като успешно се представя в различни мероприятия като Мелания. За себе си твърди, че доближава дори акцента на първата дама, тъй като била израснала в Израел. Мелания Тръмп пък е от Словения.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

БЛИЦ

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1488046723-untitled.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1488046723-untitled-300x300.jpgRadoslav PetkovСвят(СНИМКИ),безумни,Жена,за да изглежда,като Мелания,пари,пръска,Тръмп:
45-годишна жена твърди, че е най-точното копие на първата дама на САЩ, Мелания Тръмп. Макар и да няма милиардите на съпруга й, Мира също харчи солидни суми, но не за разкрасителни процедури, а за такива, които да променят лицето и тялото й. Благодарение на новия си външен вид, Мира...