Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Със затопляне на времето започва изпълнението на текущи ремонти на уличните платна в столицата, съобщиха Столичната община.
Заместник-кметът на София по направление транспорт Евгени Крусев ще провери днес по обяд работата на екипите, които ремонтират ул. “Боян Магесник“ в кв. “Слатина“.

Хубавото време стана причина и екипи на общинското предприятие “Паркове и градски градини” да измият площада и пространството около Националния дворец на културата тази седмица.

Вчера столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че е разпоредила нов ремонт на вече ремонтирания бул. Витоша заради разкъртените плочки по настилката му.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/4-3-1024x1023.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/4-3-300x300.jpgЦветомир АтанасовБългария
Със затопляне на времето започва изпълнението на текущи ремонти на уличните платна в столицата, съобщиха Столичната община. Заместник-кметът на София по направление транспорт Евгени Крусев ще провери днес по обяд работата на екипите, които ремонтират ул. “Боян Магесник“ в кв. 'Слатина“. Хубавото време стана причина и екипи на общинското предприятие 'Паркове...