Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Хапчета за отслабване ни удрят в сърцето, мозъка, увреждат бъбреците и червата. Активните вещества в тях са забранени не само у нас, но и в целия Европейски съюз от осем години. Те обаче се продават в интернет с променени имена, но със същите забранени съставки, пише “Монитор”.

Някои от въпросните медикаменти докарват тежки депресии и дори сомнамбулизъм, предупредиха от Българската психиатрична асоциация.

Хапчетата са под формата на таблетки или капсули според фирмата – производител, но и в двата случая от Индия, минават метър като хранителни добавки при вноса, тъй като за тях не е необходима регистрация от Изпълнителната агенция по лекарствата, поясни преподавателката по диететика в Медицинския университет в София и зам.-председател на Българското дружество по диететика и хранене проф. Донка Байкова.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/20-5.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/20-5-300x300.jpgЦветомир АтанасовШокиращи
Хапчета за отслабване ни удрят в сърцето, мозъка, увреждат бъбреците и червата. Активните вещества в тях са забранени не само у нас, но и в целия Европейски съюз от осем години. Те обаче се продават в интернет с променени имена, но със същите забранени съставки, пише 'Монитор”. Някои от въпросните...