Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Вторият в ГЕРБ – Цветан Цветанов и съпругата му Деси присъстваха на концерта и връчването на годишните награди на БГ радио, който се проведе в Благоевград. За това съобщи самият той в личната си страница във Фейсбук. Ето и цялото съобщение на Цветан Цветанов: “Тази вечер със съпругата ми Деси се потопихме в уникалната атмосфера на церемонията по връчването на годишните награди на БГ радио, която се проведе в Благоевград. Мащабното събитие се проведе в модерния парк “Македония”, който община Благоевград и кметът Атанас Камбитов изградиха върху терена на бившите казарми. Неизползваемият имот беше прехвърлен миналата година на общината от второто правителство на Бойко Борисов и само за 3 месеца върху него екипът на Наско Камбитов изгради този уникален парк, който отговаря на всички условия за провеждане и на международни културни събития. Утре вечер на същото място, за трети път в Благоевград, ще се проведе и международният музикален фестивал “Франкофоли”. Специално за него в Благоевград пристигат много изпълнители, а тази вечер се срещнах и със Станка, дъщерята на президента Жельо Желев, който в началото на 90-те години помогна за стартирането на международния фестивал и в България. Тази вечер и следващите дни Благоевград е един истински европейски културен център и е много приятно тук да срещна много млади хора и приятели от цяла България като председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и евродепутата Андрей Новаков със семействата им.”

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/1492078510-img-2644jpg.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/1492078510-img-2644jpg-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалнокак се забавлява,лични СНИМКИ,показа уникални,с които разкри,Цветанов:
Вторият в ГЕРБ – Цветан Цветанов и съпругата му Деси присъстваха на концерта и връчването на годишните награди на БГ радио, който се проведе в Благоевград. За това съобщи самият той в личната си страница във Фейсбук. Ето и цялото съобщение на Цветан Цветанов: 'Тази вечер със съпругата ми...