Споделете тази публикация, ако ви харесва!

С тона, който зададохте искате постоянно да рушите доверието към българския парламент. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с декларацията на БСП, предаде „Фокус“. „Декларацията и тонът го зададохте Вие от ляво, защото от ПГ на ГЕРБ знаем какъв е вашият подход и бяхме готови с два вида декларация“, коментира той. „Вие поръчахте това да бъде днес в парламента, моля бъдете коректни“, посочи Цветан Цветанов. „Ако бяхте достатъчно коректни, градивни и се отнесете с необходимото уважение към тези хора, които днес са в залата, щяхме да имаме декларация за предстоящия празник 24 май“, каза още той.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1493802603-img-3761jpg.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1493802603-img-3761jpg-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикада рушите доверието,Искате,към българския парламент,нахока БСП:,Цветанов:
С тона, който зададохте искате постоянно да рушите доверието към българския парламент. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с декларацията на БСП, предаде „Фокус“. „Декларацията и тонът го зададохте Вие от ляво, защото от ПГ на ГЕРБ знаем какъв е вашият подход и бяхме...