Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Трима високопоставени служители на южнокорейската компания „Самсунг” се оттеглиха след като бяха обвинени в незаконно присвояване на средства и подкупи.

Сред подалите оставка не е Ли Джей Йонг – вицепрезидент на „Самсунг Електроникс” – най-големият производител на смартфони в света.

В Южна Корея арестуваха изпълнителния директор на Samsung 

„Самсунг” преустановява дейността на отдела си по стратегическо планиране – координиращо звено, което ръководи конгломерата.

По-рано Ли Джей Йонг беше обвинен в корупционни действия и незаконно присвояване на средства. Според съобщението на корейската прокуратура той е обвинен и за укриване на активи и лъжесвидетелстване.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

DarikNews

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/13-5.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/13-5-300x300.jpgЦветомир АтанасовСвят
Трима високопоставени служители на южнокорейската компания „Самсунг” се оттеглиха след като бяха обвинени в незаконно присвояване на средства и подкупи. Сред подалите оставка не е Ли Джей Йонг – вицепрезидент на „Самсунг Електроникс” – най-големият производител на смартфони в света. В Южна Корея арестуваха изпълнителния директор на Samsung  „Самсунг” преустановява дейността на...