Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова днес да се спре с политическата коректност по въпросите на сигурността, предаде ТАСС.

“Необходимо е да престанем да бъдем политически коректни, трябва да се заемем с организирането на сигурността на нашите граждани. Ако не станем по-умни, всичко само ще става по-лошо”, написа Тръмп в Twitter след атентата в Лондон снощи.

Американският президент цитира в явна критика думи на кмета на британската столица Садик Хан, че няма повод за безпокойство, предаде Ройтерс.

“Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон казва, че “няма причина да бъдем обезпокоени!”, написа Тръмп в Twitter.

По-рано Хан призова хората да не се тревожат от засиленото полицейско присъствие по улиците на града след атентата, отбелязва Ройтерс.

Миналата година той стана първият мюсюлманин, избран за кмет на голяма западна столица.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/0000343197-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/0000343197-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятДа спрем,с политическата коректност!,след атентата:,Тръмп:
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова днес да се спре с политическата коректност по въпросите на сигурността, предаде ТАСС. 'Необходимо е да престанем да бъдем политически коректни, трябва да се заемем с организирането на сигурността на нашите граждани. Ако не станем по-умни, всичко само ще става по-лошо', написа Тръмп в...