Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Мъж е пострадал при взрив в Ростов на Дон, съобщава РИА Новости, позовавайки се на свой източник от полицията в града. „Мъжът е намерил на пътя съмнителен пакет, който при вдигането му от земята е гръмнал. В резултат от взрива мъжът е с откъснати палци на ръката, получил е наранявания и в корема, настанен е в болница”, разкрива разследващ. По думите му в района на улица „Социалистическа”, където е станал инцидентът, е изпратена следствено – оперативна група. Друг източник на РИА Новости уточнява, че взривът е избухнал до едно от училищата в града. „По предварителни данни устройството е детонирано, докато чистач е почиствал района, видял е пакетът, вдигнал го е, той се е взривил и така се е стигнало до нараняването”, разказва друг източник на РИА Новости и допълва, че районът е отцепен, а училището евакуирано.
КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/1491460937-1.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/1491460937-1-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятВзрив в центъра,евакуират училище,на Ростов на Дон,на чистач,откъсна ръката,Терорът продължава!
Мъж е пострадал при взрив в Ростов на Дон, съобщава РИА Новости, позовавайки се на свой източник от полицията в града. „Мъжът е намерил на пътя съмнителен пакет, който при вдигането му от земята е гръмнал. В резултат от взрива мъжът е с откъснати палци на ръката, получил е...