Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Легендата на българския театър Стоянка Мутафова е била откарана за преглед в болница, след като пострадала при битов инцидент в дома си, съобщи Нова телевизия.
Информацията бе потвърдена от болница “Токуда”, където актрисата е била транспортирана. От лечебното заведение допълниха, че след като й е била оказана медицинска помощ, Мутафова е била освободена за домашно лечение.

От “Токуда” отказаха повече подробности за здравословното състояние на 95-годишната актриса. По неофициална информация обаче Стоянка Мутафова е паднала лошо и е наранила краката си.

В края на ноември актрисата претърпя сърдечна интервенция в “Токуда”, при която й бе поставен стент заради стеснен кръвоносен съд. След близо двуседмичен престой в болницата, Мутафова бе изписана в добро здраве и се върна на сцената.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/24.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/24-300x300.jpgЦветомир АтанасовБългария
Легендата на българския театър Стоянка Мутафова е била откарана за преглед в болница, след като пострадала при битов инцидент в дома си, съобщи Нова телевизия. Информацията бе потвърдена от болница 'Токуда', където актрисата е била транспортирана. От лечебното заведение допълниха, че след като й е била оказана медицинска помощ, Мутафова...