Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун провери артилерийските подразделения на Корейската народна армия, разположени на два острова, близо до спорната морска граница с Южна Корея, съобщава агенция „Йонхап”. Севернокорейският лидер е изслушал отчета за движението на военнослужещи от съседната държава и е изучил плана за артилерийски удари по обекти в Южна Корея на остров Йонпхьондо. След това той е призовал войската да бъде в пълна бойна готовност, за да счупи гръбнака на врага при първа команда. Ким Чен Ун е похвалил артилеристите, които през 2010 година, в отговор на провокация на Юга, са превърнали остров Йонпхьондо в „море от огън”.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1493967807-sistemen-bufer-12.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1493967807-sistemen-bufer-12-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятбойна готовност!,Ким Чен Ун,на Южна Корея,нареди пълна,Става напечено!,Ще „строши гръбнака"
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун провери артилерийските подразделения на Корейската народна армия, разположени на два острова, близо до спорната морска граница с Южна Корея, съобщава агенция „Йонхап”. Севернокорейският лидер е изслушал отчета за движението на военнослужещи от съседната държава и е изучил плана за артилерийски удари по...