Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Властите в Осло са разтурили миналата година най-малко 166 незаконни лагера. Повечето от техните обитатели са били от България и Румъния, съобщи кметът на норвежката столица Раймонд Йохансен пред местния вестник „Афтенпостен“, цитиран от bTV. Йохансен ще предложи 11 мерки за справяне с незаконните лагери и бездомните, сред които са повече охрана в градския транспорт, построяване на обществени тоалетни и повече усилия в почистването на града. За прилагането им ще бъдат похарчени около 15 милиона крони (1,7 милиона долара). Все повече хора се оплакват от агресивни просяци и замърсяване на зелените площи, обясни Йохансен пред вестника. Според него правителството и полицията трябва да участват в справянето с проблема. Властите например може да въведат мерки като регистрация на посетителите и изискване да могат да се издържат, както има в много страни, посочи той. В някои градове в Норвегия вече е въведена глоба за просене.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1494508075-popo.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/1494508075-popo-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятв Осло изринали,властите,на българи в града,над 160 коптора,Срам пред чужденците!
Властите в Осло са разтурили миналата година най-малко 166 незаконни лагера. Повечето от техните обитатели са били от България и Румъния, съобщи кметът на норвежката столица Раймонд Йохансен пред местния вестник „Афтенпостен“, цитиран от bTV. Йохансен ще предложи 11 мерки за справяне с незаконните лагери и бездомните, сред които...