Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Сръбският премиер Александър Вучич отрече да е получавал пари от българина Цветан Василев. Вучич опроверга твърденията, че кампанията му за предишните парламентарни избори е била финансирана от Василев.
“Нашата партия не взима нито един динар от олигарсите… Аз дори не знам кой е този Цветан Василев”, каза Вучич в отговор на журналистически въпрос по повод твърденията на лидер на Нова партия, че българският бизнесмен финансира Сръбската прогресивна партия.

Според Вучич опозицията получава пари от хора като банкера-беглец Цветан Василев, а неговата политическа формация се финансира само по легален начин, уточнява БГНЕС.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/20151128.bhfihthfup.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/20151128.bhfihthfup-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятВасилев,Не получавам,от олигарсите!,пари,премиер,размаза,Сръбският,Цветан
Сръбският премиер Александър Вучич отрече да е получавал пари от българина Цветан Василев. Вучич опроверга твърденията, че кампанията му за предишните парламентарни избори е била финансирана от Василев. 'Нашата партия не взима нито един динар от олигарсите... Аз дори не знам кой е този Цветан Василев', каза Вучич в...