Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Служители на полицията задържаха в руския град Кизел в Пермский край лекар анестезиолог, който се е скарал с бременна медицинска сестра и я задушил до смърт в медицински пункт за преливане на кръв. Престъплението е извършено през изминалата нощ.

По информация на ТАСС, тялото на 28-годишната медицинска сестра с признаци на удушаване е било открито в стаята за почивка на пункта за преливане на кръв към болницата в град Кизел. „В хода на оперативни мероприятия служителите на полицията са задържали по подозрение в убийство завеждащият отделението на дадената болница”, се казва в съобщение на полицията.

По отношение на задържания е заведено дело. Установяват се обстоятелствата около престъплението.

Междувременно, местни медии съобщават, че убитата жена в течение на редица години е била любовница на лекаря. Като резултат двамата имат и дете. Съпругата на заподозряния в убийство медик е работила в същата болница.

Съпругата, според местните хора, е знаела за похожденията на любимия си, но така и не подавала документи за развод. През септември 2016 година тя родила дъщеричка и излязла по майчинство. Наскоро обаче медицинската сестра съобщила на своя любовник, че отново е бременна и двамата се скарали. В крайна сметка мъжът нападнал любовницата си и я задушил до смърт.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/7.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/7-300x300.jpgЦветомир АтанасовСвят
Служители на полицията задържаха в руския град Кизел в Пермский край лекар анестезиолог, който се е скарал с бременна медицинска сестра и я задушил до смърт в медицински пункт за преливане на кръв. Престъплението е извършено през изминалата нощ. По информация на ТАСС, тялото на 28-годишната медицинска сестра с признаци...