Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Във Варна, в териториалното подразделение на ДАНС в морската столица, е пристигнал екип от 20 човека от столицата, начело с шефа на Инспектората Петко Илиев, който ще прави комплексна проверка на ДАНС – Варна.

При предишна проверка в ДАНС – Варна се стигна до отстраняването на тогавашния шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов, минаващ за човек на Цветлин Йовчев. Цветан Панайотов бе много близък и до бившия шеф на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков /Чавката, Барби“ и бившия шеф на „Вътрешна сигурност“, базирана във Варна – Валентин Тренев – Ебати, които забъркаха невъобразимата каша с аферата „червеи“.

Панайотов е близък и до сегашния шеф на „Вътрешна сигурност“, представителят на Петдесятната църква – Бисер Жеков.

АФЕРА разкри от свои брилянтни източници изумяващата информация, че същият Цветан Панайотов е гласен отново за шеф на ДАНС – Варна!?!

Неговите хора в ДАНС – Варна – Свилен Праматаров и Пламен Бумбалов тези дни обикалят конспиративно улиците и се срещат с бившия си шеф Панайотов, за да „докладват“ какво се случва в момента.

Истински скандалното обаче е, че служителят на ДАНС – Варна Праматоров е бил засечен да следи водещият проверката в ДАНС – Варна – шефът на Инспектората Петко Илиев.

Докато не бъдат изринати кадрите на Георги Великов и Цветлин Йовчев от ДАНС – Варна в морската столица никога няма да има реализирани и арестувани корумпирани държавни и общински служители, магистрати и контролни органи. Впрочем, във Варна точно поради кадрите в службите това не се случва от много години!

На 15 май 2015 година АФЕРА написа: ИЗРИТАХА ШЕФА НА ДАНС – ВАРНА. НОВИЯТ – МАРИНОВ ОТ „ТЕРОР“ В ДАНС ПЪТУВА ОТ СТОЛИЦАТА ЗА ДА ПОЕМЕ ПОСТА

На 19 февруари 2015 година АФЕРА написа: БОМБА! ИЗЗЕХА ТЕХНИКА ОТ ДАНС, ЗАРАДИ „ЧЕРВЕИ“! РАЗКОСТВАТ ЕКСШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ – „ЕБАТИ“ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ НА РЪКОВОДИТЕЛ НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР!

На 17 февруари 2015 година АФЕРА написа: ВНИМАНИЕ! ПОДМЕНЯТ И УНИЩОЖАВАТ ДОКУМЕНТИ В „РУСКИЯ СЕКТОР“ В ДАНС-ВАРНА!

И още, и още – проверяващите за ПОРЕДЕН ПЪТ ДАНС – ВАРНА, да влязат в сайта АФЕРА и горе вдясно в графата „разследвай“ да напишат „Цветан Панайотов“ – има какво да прочетат…

И тоя път да направят проверката си издъно и със скалпел. А не да „надграждат“ мафията с поредната „шпаталовъчна бригада“.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Афера

СКАНДАЛ! ДАНСАДЖИЯ ОТ ВАРНА ЗАСЕЧЕН ДА СЛЕДИ ШЕФ НА ИНСПЕКТОРАТА, КОЙТО ПРАВИ ПРОВЕРКА НА ДАНС – ВАРНА!https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/CVETAN-PANAJOTOV4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/CVETAN-PANAJOTOV4-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалноВарна,ДА СЛЕДИ,ДАНСАДЖИЯ,ЗАСЕЧЕН,КОЙТО,НА ДАНС,НА ИНСПЕКТОРАТА,ОТ ВАРНА,прави,ПРОВЕРКА,Скандал!,ШЕФ
Във Варна, в териториалното подразделение на ДАНС в морската столица, е пристигнал екип от 20 човека от столицата, начело с шефа на Инспектората Петко Илиев, който ще прави комплексна проверка на ДАНС – Варна. При предишна проверка в ДАНС – Варна се стигна до отстраняването на тогавашния шеф на ДАНС...