Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Синът на гръцкия милионер и собственик на “Джъмбо” Апостолос Вакакис – Йоргос, се вряза с поршето си в паркиран автомобил и загина.
При инцидента са загинали и спътникът на 24-годишния Йоргос Вакакис, както и 33-годишна жена с 3-годишното й дете, които са били в паркираното “Пежо”, съобщиха в. “Български новини” и Нова телевизия.

Катастрофата е станала вчера на магистралата Атина-Ламия. На записите от видеокамерите се вижда как поршето връхлита с огромна скорост върху паркиран автомобил. След удара и двете коли избухват в пламъци. Йоргос Вакакис и спътникът му, както и майката с детето загиват на място.

Семейство спря на тоалетните на магистралата и връхлетя порше, за да разпръсне смърт …Мъжът, който бе слязъл, видя жена си и детето му да загиват пред очите му”, разказа преминаващ шофьор, свидетел на кървавото меле.

Максималната разрешена скорост на магистралата е 120 км/час, но синът на гръцкия магнат се е движил много по-бързо.

Няколко дни преди катастрофата 24-годишният Йоргос Вакакис се е върнал от САЩ, където учи. Заедно с приятел синът на милионера пътувал за Делфи.

Йоргос Вакакис е смятан за бъдещ наследник на баща си в компанията „Джъмбо”, която има над 80 магазина, 52 от които са в Гърция.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/20-4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/20-4-300x300.jpgЦветомир АтанасовАктуално
Синът на гръцкия милионер и собственик на 'Джъмбо' Апостолос Вакакис – Йоргос, се вряза с поршето си в паркиран автомобил и загина. При инцидента са загинали и спътникът на 24-годишния Йоргос Вакакис, както и 33-годишна жена с 3-годишното й дете, които са били в паркираното 'Пежо', съобщиха в. 'Български новини'...