Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Хората отрекоха политиката на Борисов на предишния вот, сега пак ще го направят, заяви Александър Симов от БСП.
“Искаме държава, която да не се управлява в полза на едно голямо и свръхраздуто его, а в полза на всички хора”, заяви още водачът на листата на „БСП за България” в Кърджали и член на Изпълнителното бюро на левицата по БТВ.

Социалистът бе категоричен, че платформата на левицата предвижда общо развитие на цялата ни икономика, създаване на фонд „Индустрия”.

„Основните приоритети на левицата са смяна на философията на управление на държавата и социалната сфера”, обясни Симов.

По думите му държавата има място в икономиката на страната ни.

„Защото разбирането, че държавата е лош стопанин, претърпя политически и идеологически крах”, обясни кандидатът за народен представител от левицата.

Канят ли се ГЕРБ да изтеглят нови 20 милиарда дълг?

„Направихме си труда да изчислим какво означава 1500 лв. средна заплата у нас, каквато предлагат от ГЕРБ. Означава 20 милиарда лева. Питам, дали следващото управление на ГЕРБ, ако случайно дойдат на власт, ще изтегли нов колосален дълг?”, попита Симов.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/14-5.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/14-5-300x300.jpgЦветомир АтанасовПолитика
Хората отрекоха политиката на Борисов на предишния вот, сега пак ще го направят, заяви Александър Симов от БСП. 'Искаме държава, която да не се управлява в полза на едно голямо и свръхраздуто его, а в полза на всички хора”, заяви още водачът на листата на „БСП за България” в Кърджали...