Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Нов “рекорд” на магистрала „Тракия”. Камерите на КАТ засякоха шофьор, който се движи с 215 километра в час.
Шофьорът нарушител все още не е задържан, съобщи Нова телевизия.

Автомобилът му е с австрийска регистрация. Според българското законодателство шофьорът ще бъде глобен с 850 лева и ще му бъдат отнети 16 контролни точки.

За съжаление камерите на магистрала „Тракия” не спират джигитите на пътя. На ден хващат поне по 10 нарушители. Две седмици преди началото на активния летен сезон полицията започва масови проверки на пътя.

Освен за превишена скорост, полицаите ще проверяват и за неправилното изпреварване, неправилни маневри, техническата изправност на автомобилите, употребата на алкохол и упойващи вещества, както и за застраховка „Гражданска отговорност”.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Дир.Бг

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/5e_e501e.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/5e_e501e-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалнозасечен с 215 км/ч,по магистрала „Тракия”,Шофьор
Нов 'рекорд' на магистрала „Тракия”. Камерите на КАТ засякоха шофьор, който се движи с 215 километра в час. Шофьорът нарушител все още не е задържан, съобщи Нова телевизия. Автомобилът му е с австрийска регистрация. Според българското законодателство шофьорът ще бъде глобен с 850 лева и ще му бъдат отнети 16...