Споделете тази публикация, ако ви харесва!

60-годишният Димитър Митев от Ямбол е късметлията, спечелил най-големия джакпот в историята на България – 12 милиона лева.
Той е шофьор на камион, не е семеен, и още не може да повярва какво се е случило, съобщи Нова телевизия.

Това са много пари. Не е хубаво толкова много пари да има човек. Ние сме обикновени хора, не сме бизнесмени или търговци, не знаем какво да правим с толкова много пари”, казва Димитър Митев.

Печелившите числа за сумата от 12 милиона лева в играта “Големият джакпот” на Национална лотария бяха изтеглени от легендарния български гимнастик Йордан Йовчев на 27 март.

Новият милионер споделя, че вече са го съветвали да инвестира парите вместо да ги държи в банка. А за разумен съвет разчита на своя шеф.

Ще продължа да работя. Ще бъде при хората, ще си работя на камиона. Досега си мислех, че съм карък. Още не вярвам, че съм спечелил толкова много пари. Не съм на себе си”, казва още ямболията.

По думите му, първоначално си помислил, че е спечелил 12 000 лева. Сега Митев ще получава парите всеки месец в продължение на 20 години.

Желая да съм жив и здрав, и да не остарявам, за да мога да си изхарча парите”, си пожела Димитър Митев, но признава, че изпитва страх, защото “в България нищо не е сигурно”.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Дир.Бг

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/5e_dfqhua.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/5e_dfqhua-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалноот лотарията,ударил 12-те милиона,Шофьор на камион
60-годишният Димитър Митев от Ямбол е късметлията, спечелил най-големия джакпот в историята на България - 12 милиона лева. Той е шофьор на камион, не е семеен, и още не може да повярва какво се е случило, съобщи Нова телевизия. „Това са много пари. Не е хубаво толкова много пари да има...