Споделете тази публикация, ако ви харесва!

39-годишен шофьор се нахвърли с псувни и юмруци върху полицаи след гонка по улиците на Пазарджик.
Инцидентът е станал вчера преди обед, когато пътни полицаи засекли лек автомобил „Опел Корса”, чийто водач извършил нарушение на правилата за движение – обратен завой на забранено място, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Униформените подали сигнал на мъжа да спре, но той не изпълнил разпорежданията и продължил пътя си. Последвала гонка по улиците на Пазарджик. След като бил спрян, водачът отказал да даде документите си за проверка и се нахвърлил върху пътните полицаи. Нанесъл удари на униформените, съпроводени с плеяда от обиди, закани и заплахи. Това наложило агресивният мъж да бъде повален на земята и да му бъдат поставени белезници.

Установена е самоличността му – 39-годишен пазарджиклия. В последствие се оказало, че той е управлявал автомобила си без предпазен колан и с изтекла валидност на шофьорската книжка.

Побойникът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано полицейско производство за хулиганство.

Със свое постановление прокурор от Районна прокуратура – Пазарджик е удължил срока на ареста му до 72 часа, а работата по документиране на случая продължава.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/19-1.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/19-1-300x300.jpgЦветомир АтанасовШокиращи
39-годишен шофьор се нахвърли с псувни и юмруци върху полицаи след гонка по улиците на Пазарджик. Инцидентът е станал вчера преди обед, когато пътни полицаи засекли лек автомобил „Опел Корса”, чийто водач извършил нарушение на правилата за движение – обратен завой на забранено място, съобщиха от пресцентъра на МВР. Униформените подали...