Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Сбърканото на прехода изби на гротеска: разпитват министър защо е предложил за уволнение некадърен главен секретар, а не разпитват цар защо е назначил престъпник на същата длъжност.

P.S. А указът е подписан на първи септември 2001 г. от неуважавания от мен Петър Стоянов. Били са съучастници с величеството.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
РАЗПИТВАТ МИНИСТЪР ЗАЩО УВОЛНИЛ НЕКАДЪРЕН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР, А НЕ РАЗПИТВАТ ЦАР ЗАЩО Е НАЗНАЧИЛ ПРЕСТЪПНИК НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТhttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/SIME2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/SIME2-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикаА НЕ РАЗПИТВАТ,ГЛАВЕН,ДЛЪЖНОСТ,Е НАЗНАЧИЛ,Защо,министър,НА ТАЗИ,НЕКАДЪРЕН,ПРЕСТЪПНИК,РАЗПИТВАТ,СЕКРЕТАР,УВОЛНИЛ,ЦАР
Сбърканото на прехода изби на гротеска: разпитват министър защо е предложил за уволнение некадърен главен секретар, а не разпитват цар защо е назначил престъпник на същата длъжност. P.S. А указът е подписан на първи септември 2001 г. от неуважавания от мен Петър Стоянов. Били са съучастници с величеството.