Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Десетки служители на верига магазини “Пикадили” отново излязоха на протест. Те настояват още днес да получат заплатите си, предаде Moreto.net. Възнаграждения не са им изплащани за февруари. До момента недоволните служители не са получили обяснени от ръководството.

Протестиращите се събраха пред един от централните обекти на веригата, който се намира до Окръжна болница във Варна.

След скандиране пред магазина се отправиха на шествие по бул. ” Цар Освободител”, продължиха по бул. “Осми Приморски полк” и спряха пред сградата на Община Варна, където поискаха съдействие от местната управа.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/1489998316-pikkk.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/1489998316-pikkk-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуално(СНИМКИ),да получат,заплатите си!,настояват,още днес,Протестите,се разрастват,служители,срещу "Пикадили"
Десетки служители на верига магазини 'Пикадили' отново излязоха на протест. Те настояват още днес да получат заплатите си, предаде Moreto.net. Възнаграждения не са им изплащани за февруари. До момента недоволните служители не са получили обяснени от ръководството. Протестиращите се събраха пред един от централните обекти на веригата, който се намира...