Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Продължават проблемите с осъществяването на полетите на “Бритиш еъруейз” от лондонското летище “Хийтроу” след срива в събота в глобалната компютърна система на превозвача, предаде Ройтерс.

Авиокомпанията възобнови вчера полетите от “Хийтроу” и “Гетуик”, но стотици пътници все още чакат тази нощ по терминалите на “Хийтроу”.

Мобилизирани са допълнителни служители да раздават на чакащите храна и напитки, съобщи “Бритиш еъруейз”.

Авиопревозвачът заяви, че днес графикът на “Гетуик” ще бъде възстановен изцяло и изрази надежда, че голяма част от полетите от “Хийтроу” ще бъдат по разписание.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342485-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342485-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятна "Бритиш еъруейз",неволите на пътници,продължават
Продължават проблемите с осъществяването на полетите на 'Бритиш еъруейз' от лондонското летище 'Хийтроу' след срива в събота в глобалната компютърна система на превозвача, предаде Ройтерс. Авиокомпанията възобнови вчера полетите от 'Хийтроу' и 'Гетуик', но стотици пътници все още чакат тази нощ по терминалите на 'Хийтроу'. Мобилизирани са допълнителни служители да...