Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Този текст го дължа на развилнелите се самонадеяно вече „победили“ посерковци, влезли некадърно в ролята на „революционери“. Замириса им на постове и на кинти на дришльовците и сега внезапно се събудиха „революционери“.

Вадят нож на Боко, като на умряло куче, и чакат моля другарката да ги забележи, за да ги засили институционално нанякъде. Развяват байраци и храчат по всеки, който си позволи да критикува моля другарката и некадърната и олигархична партия, огледален образ на пасмината на Тиквата. А речеш ли нещо срещу президента им Маринкин и жалкото му служебно правителство, те клеймосват с „опорната точка“, че си гербаджия или Боко те е накупил.

Тия мерзавци, които се криеха по дупките като мишки и не смееха да пръднат, когато Бойко Методиев Борисов вилнееше заедно с Цветан Генчев Цветанов, маршируват след моля другарката уж да борят „паралелната държава“. Дека бяхте тогава, бре, посерковци „революционери“? Къде се шмулявихте, когато тогава тия, които открито ЗАСТАВАХМЕ срещу Бойко Борисов и Групировката МУ се брояхме на пръсти?

Днес е лесничко и много удобнично, когато замириса на постове и кинти, и когато се носите на крилете на „победата“ на „льотчика“ си, победа, апропо, която, мушмороци и плащипутарници, пак ви я поднесохме всички ние, които от 2001 –ва – още когато Борисов цъфна като главен секретар на МВР, не спряхме да разобличаваме управлението МУ.

Днес е модерно да си „социалист“, т.е. корнелийна капия и герговска марка. СВАТБАТА МЕЖДУ КОРНЕЛИЯ И БОРИСОВ ДАВА РЕЗУЛТАТИ – и тепърва хорото и ще тропа по главите на вечно немислещия и вечно неразбралия какво точно се случва народ.

Само напазарен, платен и поради тази причина плюл си на сурата, мислещ човек у нас, може да е кьорав и глух за това, което се разиграва – а то е отвратителна симбиоза между ГЕРБ и БСП. Засега на „невидимо“ ниво, нататък … ще ни излезе през носа.

Само идиот ако си, трябва си плюеш на съвестта и да премълчиш що за некадърно котило предлага БСП, с нищо не различаващо се от ГЕРБ.

Но сега вече е модерно да крещиш срещу Бойко Борисов и ГЕРБ и да славиш онези, които го „надграждат“, без да се напънеш дори и да схванеш, че това, което ти предлагат е ПЪЛНА ИЗМАМА, защото надгражда МАФИЯТА ИМ.

Наблюдавам с омерзение редица типове, които пищяха срещу моля другарката, щото лобирала против тях, ама тихичко врещяха, да не ги чуе моля другарката, и когато им запуши устите, набутвайки ги в листите на БСП, почнаха да клеймят всеки, който си позволи и грам критика срещу плазмодиеното служебно правителство, иначе абсолютна креатура на ГЕРБ.

Посерковци „революционери“, ще ви го кажа в прав текст: когато Борисов беше в най-истинската си сила, от 2001 година насам – НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИ ВИДЯЛА ПО БАРИКАДИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ. ВСИЧКИ ВИЕ, СЕГАШНИ ОТВОРКОВЦИ НА МОЛЯ ДРУГАРКАТА, МЪЛЧАХТЕ И СЕ СВИВАХТЕ ПОД ЮРГАНИТЕ! Имам спомен за открити борци срещу ГЕРБ, като само за няколко души. ТОЛКОВА. А БСП не само не бе опозиция, такава, каквато трябва да бъде, а бе лигава като желе.

Това, че си против Борисов, не те прави социалист или подлога на „льотчика“. Освен, ако човек не е като вас – зинали за постове и кинти.

Имам обаче лоша новина за вас, възторжени певци на моля другарката. Купихте си фабрика на 9 септември. А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Разкриването на истината, такава, каквато е, не важи само за Бойко Борисов, а и за всички онези, пред които днес пълзите, начело с моля другарката, за да си осигурите постове и пари.

Не съм пожалила нито един измекяр, без значение откъде идва и кой е. Тогава, когато никой не смееше да гъкне срещу Борисов, аз му вадех кирливите ризи. Сега, когато никой не смее да гъкне, /колко огледално, а?/ срещу „льотчика“ ви и детската градина на моля другарката, пак АФЕРА стреля първа.

Такива ми ти работи, „бунтарчета“. Все пак е добре, че живеем в такива времена – на всите ви лъснаха задниците.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Афера

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/AZ1113.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/AZ1113-300x233.jpgRadoslav PetkovАктуално„РЕВОЛЮЦИОНЕРИ“,БЯХТЕ,ВАДЯТ,ДА ГИ ЗАСИЛИ,ДРУГАРКАТА,И ЧАКАТ,ИНСТИТУЦИОНАЛНО. КЪДЕ,Когато,куче,МОЛЯ,НА ПРЪСТИ?!,НА УМРЯЛО,НОЖ,ПОСЕРКОВЦИ,СЕ БРОЯХМЕ
Този текст го дължа на развилнелите се самонадеяно вече „победили“ посерковци, влезли некадърно в ролята на „революционери“. Замириса им на постове и на кинти на дришльовците и сега внезапно се събудиха „революционери“. Вадят нож на Боко, като на умряло куче, и чакат моля другарката да ги забележи, за да ги...