Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Няколко души са убити при стрелба в промишлената зона на американския град Орландо, щата Флорида. Полицията определи случилото се като “трагичен инцидент”, предаде Франс прес.

В акаунта си в Twitter полицията в Орландо съобщава за “множество жертви” в резултат на стрелбата и уточнява, че ситуацията вече е под контрол, а станалото се разследва като “трагичен случай”.
За момента не се посочват подробности за причините и обстоятелствата около стрелбата.

През юни миналата година нощно гей заведение в Орландо стана мишена на нападение, при което загинаха 49 души и бяха ранени десетки. По време на нападението нападателят, който беше американски гражданин от афганистански произход, се обадил на телефон 911 и казал, че е последовател на джихадистката групировка “Ислямска държава”, припомня АФП, цитира БТА.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/0000343340-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/0000343340-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovСвят"трагичен инцидент",за стрелбата в Орландо,Полицията
Няколко души са убити при стрелба в промишлената зона на американския град Орландо, щата Флорида. Полицията определи случилото се като 'трагичен инцидент', предаде Франс прес. В акаунта си в Twitter полицията в Орландо съобщава за 'множество жертви' в резултат на стрелбата и уточнява, че ситуацията вече е под контрол, а...