Споделете тази публикация, ако ви харесва!

49-годишният полицай Драгомир Кирчев е мъжът, който днес застреля жена си Галя (46 г.), а след това се самоуби. Най-вероятната причина е патологична ревност.
Сигналът за двете тела, лежащи на улица до блок 46 в кв. „Васил Левски“ в Казанлък, е подаден в 6.18 ч. на тел. 112 от таксиметров шофьор, съобщи “24 часа”.

Веднага районът бил отцепен от полиция. Установено е, че труповете са на 49-годишния Драгомир Кирчев и 46-годишната Галя Козарева. Двамата живеели на семейни начала от 18 години, но нямали брак. Имат 16-годишна дъщеря Мирена, която учи в Художествената гимназия в Казанлък.

Близки разказват, че Драгомир и Галя имали намерение да сключат брак, но напоследък отношенията им охладнели и жената се преместила при родителите си. Именно пред блока, в който се намира жилището им, се е разиграла трагедията.

Драгомир Кирчев се пенсионирал в казанлъшката полиция, но продължил да работи и да дава дежурства. Галя пък работела във ведомствения бюфет на фирма в града. Близките казват, че мъжът бил добряк, но страдал от патологична ревност.

Именно това е и основната версия за убийството и последвалото самоубийство. Най-вероятно полицаят причакал жена си пред блока на родителите й, последвал скандал и Драгомир застрелял Галя със служебния си пистолет. След това насочил пистолета към себе си.

Оръжието е намерено край телата, заедно с шест гилзи и патрони. Огледът на място продължава, като в него участват и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов, както и директорът на Областната дирекция на МВР Николай Кирков.

През 2014 година 36-годишният военен полицай Валери Калчев от Враца застреля съпругата си Клавдия, а след няколко часа сам захапа дулото на пистолета и се простреля. Ревност бе причината за драмата. След три седмици в столична болница Калчев издъхна, а двете му малки деца останаха пълни сираци.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Дир.Бг

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/5e_0qjfmc.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/5e_0qjfmc-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалное мъжът,жена си,застрелял,от ревност,Полицай
49-годишният полицай Драгомир Кирчев е мъжът, който днес застреля жена си Галя (46 г.), а след това се самоуби. Най-вероятната причина е патологична ревност. Сигналът за двете тела, лежащи на улица до блок 46 в кв. „Васил Левски“ в Казанлък, е подаден в 6.18 ч. на тел. 112 от таксиметров...