Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Полицаи от американския град Сан Диего застреляха 15-годишно момче, което ги заплашвало с въздушен пистолет.
Според съобщението в полицията получили обаждане от неназован човек. Той искал да се провери 15-годишно момче в училище “Тори Пайнс”, като уточнил, че не е въоръжен.
Пристигналите на място полицаи намерели тийнейджъра на паркинга пред училището.
Когато излезли от колата, младият мъж извадил пистолет и го насочил срещу един от полицаите. Те също насочили пистолетите си срещу него, като му заповядали да хвърли оръжието.
Тийнейджърът отказал да се подчини, след което полицаите, опасявайки се за своята сигурност, стреляли срещу младия мъж няколко пъти.

Предварителното разследване е установило, че човекът, който се обадил в полицията, всъщност бил самият младеж. Той учил в училището, край което е станал инцидентът.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Вести

Radoslav PetkovСвятв САЩ,застреляха тийнейджър,Полицаи
Полицаи от американския град Сан Диего застреляха 15-годишно момче, което ги заплашвало с въздушен пистолет. Според съобщението в полицията получили обаждане от неназован човек. Той искал да се провери 15-годишно момче в училище 'Тори Пайнс', като уточнил, че не е въоръжен. Пристигналите на място полицаи намерели тийнейджъра на паркинга пред училището. Когато...