Споделете тази публикация, ако ви харесва!

“От няколко дни се говори за Европа на две скорости. Каква е позицията на Бойко Борисов за това?”
Въпросът отправи задочно лидерът на БСП Корнелия Нинова към Бойко Борисов по Нова телевизия. По повод несъстоялия се дебат тя заяви:

„Имахме различни условия за дебата. Борисов настояваше да е с експерти, аз – да е лидерски.
Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Лидерите носят отговорност. Той искаше да е с експерти.
Отнесе се лековато, гледа на него като шоу или мач. Обясни ми, че ще стоим отстрани и ще ръкопляскаме. Този човек нито веднъж в политическата си кариера не се е съгласил на дебат „очи в очи”.

Този човек е страхлив по природа. 15 години да си в политиката и нито веднъж да не си се съгласил на дебат с опонента си? Това е природа”, разтълкува Нинова.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/19-2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/19-2-300x300.jpgЦветомир АтанасовПолитика
'От няколко дни се говори за Европа на две скорости. Каква е позицията на Бойко Борисов за това?' Въпросът отправи задочно лидерът на БСП Корнелия Нинова към Бойко Борисов по Нова телевизия. По повод несъстоялия се дебат тя заяви: „Имахме различни условия за дебата. Борисов настояваше да е с експерти, аз...