Споделете тази публикация, ако ви харесва!

25-годишен мъж от добричкото село Ловчанци загина в катастрофа, съобщават от полицията. Инцидентът станал снощи между селата Смолница и Ловчанци, община Добрич. Сигнал е подаден в малко преди 23 ч.

България – в челото на Европа по жертви на катастрофи

Младият водач, който е без книжка, карал „БМВ“. Изхвърчал от пътя и се ударил последователно в две дървета. Починал е на място.

Ужасяваща статистика: Катастрофите у нас са взели 680 жертви през 2015 година

В колата е имало и двама пътници – 30-годишният собственик на колата и младеж на 29 години, също от Ловчанци. Те са настанени в отделение по реанимация в болницата в  Добрич с опасност за живота.

На мястото на произшествието снощи са се отзовали екипи на пожарната, полицията и Центъра за спешна медицинска помощ. Взети са кръвни проби. Образувано е досъдебно производство по случая.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

DarikNews

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/7-6.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/7-6-300x300.jpgЦветомир АтанасовШокиращи
25-годишен мъж от добричкото село Ловчанци загина в катастрофа, съобщават от полицията. Инцидентът станал снощи между селата Смолница и Ловчанци, община Добрич. Сигнал е подаден в малко преди 23 ч. България - в челото на Европа по жертви на катастрофи Младият водач, който е без книжка, карал „БМВ“. Изхвърчал от пътя...