Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Общо 423 кг хероин са задържани на ГКПП Видин-Калафат, съобщи директорът на агенция “Митници” Георги Костов, цитиран от БТА.
Хероинът е открит в палети с теракотни плочки, превозвани в тежкотоварен автомобил със софийска регистрация. Наркотикът е с изключително висока чистота, доближаваща 70 процента, а прогнозните му цени са 63.4 млн. лв.

Главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан изпращачът на пратката.

За случай от 24 април тази година съобщи главният прокурор Сотир Цацаров, когато на Капитан Андреево са открити около 214 кг хероин в консерви с подправки за паниране на пилешко месо.

Той припомни, че миналата година на 5 юли на Лесово, в тежкотоварен автомобил, превозващ консерви с доматено пюре, са открити над 200 кг наркотик.

Общото между трите случая е маршрутът, но не може да се твърди за връзка, посочи Цацаров.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Дир.Бг

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/5e_kp6gp3.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/5e_kp6gp3-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалноза 63 млн. лева,Митничари,са задържали хероин
Общо 423 кг хероин са задържани на ГКПП Видин-Калафат, съобщи директорът на агенция 'Митници' Георги Костов, цитиран от БТА. Хероинът е открит в палети с теракотни плочки, превозвани в тежкотоварен автомобил със софийска регистрация. Наркотикът е с изключително висока чистота, доближаваща 70 процента, а прогнозните му цени са 63.4 млн....