Споделете тази публикация, ако ви харесва!

В случая с починалото 11-годишно момиче при инцидент в училище, дори на място да е имало медицинска сестра, тя не е била в състояние да окаже медицинска помощ, коментира днес здравният министър д-р Илко Семерджиев.

11-годишно момиче почина след бой в училище

По негови думи от обаждането на спешния телефон 112 до пристигането на линейката са изминали не повече от 15 минути, но състоянието на детето е било много тежко.  За съжаление краят е трагичен, каза здравният министър.

Няма да връщат лекарите в училищата

По темата за случващото се в “Пирогов” той допълни, че в болницата се извършва ремонт, който не е планиран в последните три дни, откакто проф. Асен Балтов е директор.

Напрежение и оставки в “Пирогов”

Затова според Семерджиев напрежението, което назря в последните дни във въпросното лечебно заведение, е субективно и високо емоционално, а не обективно.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

DarikNews

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/15-5.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/15-5-300x300.jpgЦветомир АтанасовАктуално
В случая с починалото 11-годишно момиче при инцидент в училище, дори на място да е имало медицинска сестра, тя не е била в състояние да окаже медицинска помощ, коментира днес здравният министър д-р Илко Семерджиев. 11-годишно момиче почина след бой в училище По негови думи от обаждането на спешния телефон 112...