Споделете тази публикация, ако ви харесва!

ъж уби с нож двама пътници във влак в американския град Портланд, които му направили забележка, защото тормозил две млади жени, изглеждащи като мюсюлманки, съобщи полицията на щата Орегон, цитирана от Ройтерс и ДПА.

Нападението е станало в петък следобед, часове преди началото на свещения за мюсюлманите месец рамазан.

Извършителят, 35-годишен осъждан престъпник на име Джеръми Крисчън, родом от Портланд.

Той започнал да крещи и да отправя етнически и религиозни обиди към двете жени във влака, едната от които била забулена.

Трима мъже се намесили и били намушкани от Крисчън.

Единият е загинал на място, вторият е починал от раните си по-късно в болница, а третият има сериозни наранявания, но е без опасност за живота, съобщи полицията.

На нападателя са повдигнати обвинения в две убийства, опит за убийство, отправяне на заплахи и незаконно притежаване на оръжие.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342443-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342443-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятда защитят жени,Мъж уби двама,опитали,от обидите му
ъж уби с нож двама пътници във влак в американския град Портланд, които му направили забележка, защото тормозил две млади жени, изглеждащи като мюсюлманки, съобщи полицията на щата Орегон, цитирана от Ройтерс и ДПА. Нападението е станало в петък следобед, часове преди началото на свещения за мюсюлманите месец рамазан. Извършителят,...