Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Предаването по bTV на Цецка. Ризовата. Тая Цецка, дето иначе се пъчи, че е журналист, въх. Както е журналист, същата Цецка поканила Веселин Марешки да говори защо не си давал имунитета. Същата тая „вчасова“ Цецка демонстрира НЕГРАМОТНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ В ЕФИР, с което доказа, че не само не се е подготвила по темата за делото, по което е ПОДСЪДИМ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ, а показа и нагледно, че такива ахкащи и охкащи джурналяйки изобщо нямат място в тв ефир.

По време на цялото предаване лицето Марешки бе оставен да говори ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, АБСОЛЮТНИ ИДИОТЩИНИ ПО НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО, КОЕТО ТЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД, И ПО КОЕТО ИМА ПРОТОКОЛИ, ИМА ОТКРИТИ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СРС!

Ризовата дори не бе прочела и една публикация за наказателното дело и това пролича по напълно безумните въпроси, които УЖ „независимо“ задаваше на Марешки.

Междувременно Марешки наговори куп /мало/умности за наказателното дело, по което е подсъдим за рекет и побой, от рода на:

„НЕДЕЙТЕ ДА БЪРКАТЕ НЕЩАТА, СОТИР ЦАЦАРОВ НЯМА НИЩО ОБЩО, ТОВА Е ПРОЦЕДУРА…

…Този пасквил да отиде максимално бързо в историята…

…Облъчва се българския народ с неверни неща…

…Съдията казва, че прокурорът го натискал толкова, че не може да даде реална присъда…

Искам пълна прозрачност за делото…

…Комисията може да реши да не ми се сваля имунитета…

…Аз искам да използвам процедурата за да осветя истината…

….Тези, които искат да покрият делото да не бъде осветено…“

Няма такива дебилни обяснения за НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО, КОЕТО НИТО Е ПРИ ЗАКРИТИ ВРАТИ, НИТО Е „НА ТЪМНО“ ПРОВЕДЕНО И ВСЕКИ, КОЙТО Е ИСКАЛ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С НЕГО, НЕ Е ИМАЛ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ. ВКЛЮЧИТЕЛНО ЧУХМЕ И СРС НА МАРЕШКИ С ПОДЗЕМНИЯ БОС НА „НАРКО“ ФИРМАТА ВЕСКО ЖЕКОВ.

По този начин за дело, по което е подсъдимо, с ясен обвинителен акт, може да говори единствено лице, като … Аптекаря.

А насреща му да мига безхаберна някоя Цецка.

На въпрос занимава ли се с реекспорт на лекарства, чиято тема бе разследването на Валя Ахчиева снощи в „Отрито“ по БНТ, Марешки счупи тъпомера отговаряйки така: „На турбо идиоти им се дава възможност да сипят глупости в пространството…Ако ние не продаваме тези лекарства и не ги изнесем, българите ще останат без лекарства…Тя /Валя Ахчиева/ самата не казва, че е наша аптеката /става дума за показаната аптека в Силистра/, щото ако беше казала, направо ще отиде на затвор…“.

Впрочем, Ахчиева ПОКАЗА, ЧЕ АПТЕКИТЕ СА НА МАРЕШКИ, И ИМЕННО ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С РЕЕКСПОРТ.

Освен това, АФЕРА единствена написа, че ДАНС и Спецпрокуратурата са започнали разследване по реекспорта на скъпоструващи лекарства и източването на Здравната каса и разследването касае Веселин Марешки.

Така, лицето Марешки нарече на практика спец.прокурорите и Валя Ахчиева „турбо идиоти“.

Тоя типаж наистина не е на себе си. АФЕРА отдавна предупреди столичани /в повече/ на какъв сеир ще стават свидетели с лицето Марешки. Тепърва започва психо-мазалото.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Афера

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/mare634-1024x631-1024x631.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/mare634-1024x631-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитика„ТУРБО ИДИОТИ“!,/МАЛО/УМНО ЛИ Е ЛИЦЕТО,ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ?,И ЖУРНАЛИСТИ,МАРЕШКИ НАРЕЧЕ,СПЕЦПРОКУРОРИ
Предаването по bTV на Цецка. Ризовата. Тая Цецка, дето иначе се пъчи, че е журналист, въх. Както е журналист, същата Цецка поканила Веселин Марешки да говори защо не си давал имунитета. Същата тая „вчасова“ Цецка демонстрира НЕГРАМОТНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ В ЕФИР, с което доказа, че не само...