Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Петима души са откарани в болница, след като автомобил блъсна група пешеходци в Югоизточен Лондон. Водачът е арестуван на местопроизшествието.
Лондонската бърза помощ заяви, че пострадалите – с травми на главата, гръдния кош и краката, са получили първоначални грижи на място, преди да бъдат настанени в болнични заведения, предаде Би Би Си, цитирано от БТА.

Мъжът прегазил пешеходците, след което се блъснал в стена.

Петимата пострадали са на възраст от 25 до 46 години – четирима мъже и една жена – като трима от тях са в критично състояние.

Шофьорът също е в болница с травма на главата.

Според лондонската полиция, цитирана от Би Би Си, няма признаци, които случилото се да е терористичен акт.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Дир.Бг

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/5e_4fry5z.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/5e_4fry5z-300x300.jpgRadoslav PetkovСвят3 в критично,Кола,пешеходци,прегази,състояние
Петима души са откарани в болница, след като автомобил блъсна група пешеходци в Югоизточен Лондон. Водачът е арестуван на местопроизшествието. Лондонската бърза помощ заяви, че пострадалите - с травми на главата, гръдния кош и краката, са получили първоначални грижи на място, преди да бъдат настанени в болнични заведения, предаде Би...