Споделете тази публикация, ако ви харесва!

12-годишно момче беше блъснато на кръстовище в столичния квартал “Люлин” тази вечер. Момчето е без опасност за живота, прието е в “Пирогов” с контузии по главата и охлузвания по тялото.

Линейката на Спешна помощ дошла след повече от 30 минути. Пред камерата на БНТ шофьорът, блъснал детето, каза, че не го видял и не отговори на въпроса дали е употребил алкохол.

Момчето се прибирало от училище. Изчакал пешеходният светофар да светне зелено и стъпил на пътното платно. В този момент завиващият автомобил го помита.

След инцидента случаен минувач оказва първа помощ на детето, а след това от телефона на момчето звъни на баща му. За 10 минути той пристига при сина си и започват да чака линейката под дъжда.

На обвиненията за забавяне от “Спешна помощ” съобщиха, че адресът не е бил предаден точно и затова е имало забавяне на екипа. Сигналът е подаден в 19.56 ч., 5 минути след това линейката е тръгнала, а 16 минути след първото обаждане екипът е бил на място на пътния инцидент.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

DarikNews

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/4-300x300.jpgЦветомир АтанасовШокиращи
12-годишно момче беше блъснато на кръстовище в столичния квартал 'Люлин' тази вечер. Момчето е без опасност за живота, прието е в 'Пирогов' с контузии по главата и охлузвания по тялото. Линейката на Спешна помощ дошла след повече от 30 минути. Пред камерата на БНТ шофьорът, блъснал детето, каза, че не...