Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Дружеството на невъзпитаните карикатуристи пуска и свой печатен орган – вестник “Прас-прес”, чийто първи брой излиза на 1 март.
Това е сатиричен вестник, който започва пътя си като двумесечно издание и има амбицията да стане седмичник. В него могат да се намерят карикатури, комикси, фотографии, колажи, както и интересни текстове от подбрани автори, съобщи Дарик.

Създатели са четирима карикатуристи – Алла и Чавдар Георгиеви, Чавдар Николов и Христо Комарницки, заедно с журналиста Иван Бакалов. Външни автори са д-р Филипов, Самуил Петканов, Здравко Попов, Емил Георгиев, Петьо Бойчев, Васил Балев.

Прицел на авторите ще бъдат всички персонажи от политическия, културния, спортния, медийния и изобщо обществения свят.

Известните карикатуристи, сами се определят като „невъзпитани“. Тези дни техни карикатури гостуват в Габрово с изложба, чийто акцент е правосъдната реформа у нас.

Изложбата „Дело 113“
само преди две седмици беше показана в София, предизвика небивал интерес и породи вълна от споделяния в социалните мрежи.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/16-4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/16-4-300x300.jpgЦветомир АтанасовЛюбопитно
Дружеството на невъзпитаните карикатуристи пуска и свой печатен орган – вестник 'Прас-прес', чийто първи брой излиза на 1 март. Това е сатиричен вестник, който започва пътя си като двумесечно издание и има амбицията да стане седмичник. В него могат да се намерят карикатури, комикси, фотографии, колажи, както и интересни текстове...