Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Трябва постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия, заяви в студиото на Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.
„България изобщо не е сама в тази позиция. Има много гласове по тази тема дори и в Германия. Има приета декларация на френския парламент за отмяна на санкциите, защото те вредят на обикновените хора в европейските страни”, подчерта Йотова.

„С президента Румен Радев работим добре, работим в екип, съветваме се за неща, които трябва да излязат като общи позиции. Виждаме се тогава, когато е необходимо”, каза още тя.

„Моя лична амбиция е да покажем един нов стил в отношенията между президента и вицепрезидента – интелигентни, разумни хора, които работят в екип и утвърждават авторитета на институцията”, обясни Илияна Йотова.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Dir

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/4-4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/4-4-300x300.jpgЦветомир АтанасовИкономика
Трябва постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия, заяви в студиото на Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова. „България изобщо не е сама в тази позиция. Има много гласове по тази тема дори и в Германия. Има приета декларация на френския парламент за отмяна на санкциите, защото те...