Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Магистрала “Тракия” се е превърнала в декор от филм на ужасите! Тунелът при Траянови врата е зейнал като гроб заради необезопасените участъци.

До него няма нито една светлинна табела, която да указва на колите, че предстои стеснен участък. Така шофьорите са принудени да демонстрират гадателски умения, докато се проврат през тунела.

Само преди няколко часа бус с чужденци се преобърна на “Тракия”. При инцидента осем човека бяха изпотрошени.

Смъртта наднича от всеки километър на магистралата, а дупките от снеговалежите могат да скъсат дори веригите на танк.

Освен че пращат в небитието невинни наши сънародници, катастрофите предизвикват колосални задръствания и спъват трафика.

Г-н Герджиков, крайно време е да спрете да си правите изкуствен пиар с надбавките на пенсионерите, които излизат от джобовете на данъкоплатците.

Лесно е да позираш до Григор Димитров и да се киприш във ВИП ложата на “Арена Армеец”, но явно е трудно да вникнеш в проблемите на обикновените хора.

Вместо постоянните посещения на театри, опери и коктейли се разходете с кортежа си, за които също плащаме ние, българите, поне до “Тракия”.

За миг поне надигнете поглед от списъците с шуробаджанашки назначения и вижте за какво безобразие става въпрос на едно от най-оживените трасета в държавата.

България и без това е в черната статистика за най-висока смъртност.

Направете поне така, че магистрала “Тракия” да не прилича на криминална хроника.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/1488367258-ger.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/1488367258-ger-300x300.jpgRadoslav PetkovБългарияв гробница!,време е,Герджиков,да позираш,да помислиш,до Гришо,за хората!,крайно,Лесно е,магистрала,се превръща,Тракия
Магистрала 'Тракия' се е превърнала в декор от филм на ужасите! Тунелът при Траянови врата е зейнал като гроб заради необезопасените участъци. До него няма нито една светлинна табела, която да указва на колите, че предстои стеснен участък. Така шофьорите са принудени да демонстрират гадателски умения, докато се проврат...