Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Eкипът на служебното правителство подготвя препоръки към следващия редовен кабинет във връзка с различни проблеми и сфери. Това съобщи правителствената пресслужба.

Намерението е обявено от премиера Огнян Герджиков днес в Босилеград, където той се е срещнал с членове на Националния съвет на българското малцинство в Сърбия. Една от препоръките ще е за образованието и стимулирането на инвестиции в Западните покрайнини.

“Всички държавни мъже сме длъжни да надграждаме. Аз ще ходатайствам пред бъдещия премиер да се опита в рамките на своя, вече дълъг мандат, ако не всичките, то поне част от проблемите да бъдат решавани”, е казал Герджиков.

Той е подчертал, че България е готова да оказва помощ на Сърбия в затварянето на преговорните глави за присъединяването към Европейския съюз.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/zx860y484_2953604.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/04/zx860y484_2953604-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикаГерджиков готви препоръки,Към Борисов:
Eкипът на служебното правителство подготвя препоръки към следващия редовен кабинет във връзка с различни проблеми и сфери. Това съобщи правителствената пресслужба. Намерението е обявено от премиера Огнян Герджиков днес в Босилеград, където той се е срещнал с членове на Националния съвет на българското малцинство в Сърбия. Една от препоръките ще...