Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Георги Свиленски от БСП заяви, че с твърденията как ГЕРБ е предлагала голяма коалиция на Корнелия Нинова, управляващите искат да засмучат левицата във фуния, с която двете партии заедно да потънат след няколко месеца.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът коментира кои са аргументите, с които опозицията няма да подкрепи кабинета “Борисов” в 11 часа днес.

“Новото правителство бе създадено на принципа на сговора и няма как да то да работи в интерес на народа, в защита на сигурността на държавата”, категоричен бе Свиленски.

Той продължи, че скандалът с Георги Гергов няма да подкопае позициите на социалистическата партия като опозиция, тъй като това е частен случай.

“Никой от членовете на партията не цели да разгневи БСП. Всички работят за единна и силна социалистическа партия”, заключи политикът.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340011-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340011-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикаГЕРБ искали,да засмучат БСП,за да потънат заедно,с фуния
Георги Свиленски от БСП заяви, че с твърденията как ГЕРБ е предлагала голяма коалиция на Корнелия Нинова, управляващите искат да засмучат левицата във фуния, с която двете партии заедно да потънат след няколко месеца. Пред Bulgaria ON AIR депутатът коментира кои са аргументите, с които опозицията няма да подкрепи кабинета...