Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Гърция най-вероятно ще се нуждае от четвърти спасителен пакет, заяви кипърският икономист и нобелов лауреат Кристофър Писаридес, предава Xinhua. 

„Кризата и икономиите ще приключат, когато Гърция може да се върне на международните финансови пазари“, отбеляза Писаридес. Той допълни, че според него това няма да се случи преди август 2018 г., когато е краят на настоящата програма за спасителни мерки.

Експертът призова да бъдат прилагани повече реформи, като не се допуска забавяне при привличането на инвестиции, за да се излезе от седемгодишната криза с дълга.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/14-4.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/14-4-300x300.jpgЦветомир АтанасовШокиращи
Гърция най-вероятно ще се нуждае от четвърти спасителен пакет, заяви кипърският икономист и нобелов лауреат Кристофър Писаридес, предава Xinhua.  „Кризата и икономиите ще приключат, когато Гърция може да се върне на международните финансови пазари“, отбеляза Писаридес. Той допълни, че според него това няма да се случи преди август 2018 г., когато...