Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Трябва да се направят отделни тоалетни в европарламента за източноевропейски и за западноевропейски евродепутати, защото качествата на храните, които те консумират, са с различно качество, пошегува се евродепутатът от БСП Петър Курумбашев по bTV.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Проверяват 5 групи храни – различни ли са за нас и за другите в ЕС
Той призна, че от 20 години си купува прах за пране от Гърция именно заради различното качество.
Курумбашев добави по темата, че при доказани различия в продукти под една и съща марка ще се действа по линия на ресорните министри в ЕС и Европейската комисия, защото европарламентът не е с големите възможности на националните парламенти.

Евродепутатът коментира и темата с провала на кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН като обвини за това премиера Бойко Борисов.

“Когато кандидатът идва от левите страни, ние правим всичко възможно, в продължение на месеци, този кандидат да не успее. Искам да попитам ние като българи бяхме ли обединени зад Ирина Бокова? Когато кандидатурата идва от левите среди, макар Ирина Бокова да се е откъснала, то не бяха доноси, то не бяха смени, то не беше издигане на паралелен кандидат. Тя беше лично прецакана от българския премиер и българското правителство”, отсече той.

Курумбашев ще участва в изслушването на номинираната за еврокомисар Мария Габриел в комисията по индустрия, иновации и енергетика, като тя ще се яви и пред тази по култура и образование.

По думите му е реалистично изслушванията да минат преди началото на парламентарната ваканция през юли. „България не бива да е още 2-3 месеца без еврокомисар”, посочи той.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342440-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000342440-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикада е с отделни WC-та,Европарламентът,за Изтока и Запада
Трябва да се направят отделни тоалетни в европарламента за източноевропейски и за западноевропейски евродепутати, защото качествата на храните, които те консумират, са с различно качество, пошегува се евродепутатът от БСП Петър Курумбашев по bTV. ОЩЕ ПО ТЕМАТА Проверяват 5 групи храни – различни ли са за нас и за другите в...