Любопитно

Ето как фейсбук разбива масово българските семейства

Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Интернет се настани трайно в съпружеските отношения и все по-често става причина за краха им, разказват бракоразводни адвокати пред “Телеграф”. Жена ми по цял ден чука на компютъра, напълно е занемарила съпружеските си задължения, оплакал се мъж от Ботевград в мотивите си за развод. Ревнивец от Хасково пък спипал половинката си да кръшка с приятел във Фейсбук, а бизнесмен от Пазарджик разтурил 30-годишния си брак заради младо гадже в социалната мрежа.

През последните 2-3 години има бум на разделите, в които е замесен Фейсбук.

Наскоро семейство от Смядово, с 11-годишен брак зад гърба си, се разпаднало точно заради социалната мрежа. Районният съд във Велики Преслав признал брака на Владимир и Даниела за непоправимо разстроен, а с вината за това натоварил съпругата.

Владимир и Даниела живеели щастливо, имали две деца. Проблемите започнали през март 2013 г., когато Даниела открила Фейсбук и напълно загубила интерес към съпружеските и родителските си задължения. Това продължило до юли 2013, когато внезапно си събрала багажа и изчезнала. Два дни по-късно просто се обадила, за да каже, че няма да се върне, защото е намерила нов мъж в Добричко. Във Фейсбук се появили снимки, на които тя се прегръща с новата си любов. Съдът присъдил двете деца на бившия й съпруг.

Хасковлийка пък изминала 300 км, за да сложи рога на мъжа си с гадже, което забърсала в нета. Това разбрал ревнивият й съпруг, след като разбил паролата й във Фейсбук. Мъжът открил, че половинката му пътувала чак до Варна за среща с интернет ухажор. 41-годишната съпруга и майка на две деца не само че не отрекла, но заявила, че ще продължи извънбрачните си отношения. Съпругът обаче сложил точка на брака им.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/29-1.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/29-1-300x300.jpgЦветомир АтанасовЛюбопитно
Интернет се настани трайно в съпружеските отношения и все по-често става причина за краха им, разказват бракоразводни адвокати пред 'Телеграф'. Жена ми по цял ден чука на компютъра, напълно е занемарила съпружеските си задължения, оплакал се мъж от Ботевград в мотивите си за развод. Ревнивец от Хасково пък спипал...

Коментари

Напишете първият коментар!

avatar
wpDiscuz