Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова днес международните организации “да надигнат глас” срещу Холандия, след като холандската полиция ескортира турски министър до границата и попречи на друг да кацне в страната, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
На митинг от кампанията за референдума в Турция за разширяване на неговите президентски правомощия, Ердоган призова международните организации да наложат санкции на Холандия.
Ердоган повтори, че Холандия ще бъде накарана “да плати” за своето отношение към турските министри, като допълни, че преди това няма да има помирение със съюзничката в НАТО.
На митинга в Коджаели, близо до Истанбул, Ердоган заяви, че Холандия се държи като “бананова република” и критикува европейските страни, че не са осъдили отношението на Амстердам към турските министри, допълва Ройтерс.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

ZNews

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/35f80debcbf4c0f966fed01270f074ac.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/35f80debcbf4c0f966fed01270f074ac-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятбананова,Ердоган,иска международни,нарече,република,санкции,Холандия
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова днес международните организации 'да надигнат глас' срещу Холандия, след като холандската полиция ескортира турски министър до границата и попречи на друг да кацне в страната, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. На митинг от кампанията за референдума в Турция за разширяване на неговите президентски...