Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Преди минути полски медии съобщиха, че бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова е задържана на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин. Информацията дойде от местното радио RMF, цитирано от РИА Новости. Новината за арест на българка на летището бе потвърдена и от подкомисар Роберт Вандович от летищната полиция във Варшава.

Междувременно Външно министерство все още проверява информацията.

Интересно е обаче какво се случва със самата Поптодорова след ареста й. Всички опити за свързване с нея са ударили на камък. Бившият ни посланик в САЩ е изключила телефона си.

Елена Поптодорова е дългогодишен служител на Министерството на външните работи, а преди промените от 1989 г. е личен преводач на Тодор Живков.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1488290610-elena-poptodorova.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1488290610-elena-poptodorova-300x300.jpgRadoslav PetkovСвятвдън земя,Елена,Поптодорова,с кражбата!,се скри,СЛЕД СКАНДАЛА
Преди минути полски медии съобщиха, че бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова е задържана на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин. Информацията дойде от местното радио RMF, цитирано от РИА Новости. Новината за арест на българка на летището бе потвърдена и от подкомисар Роберт...