Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Антон Хекимян накара участниците във втория дебат да коментират горещите въпроси от последните няколко дни. Думите на Корнелия Нинова, че е време кошмарът ГЕРБ да свърши, Караянчева коментира така: “Преди 10 години основните въпроси, които задаваха хората бяха за инфраструктурата и безработицата. Сега тези въпроси са на заден план. Това е достатъчно. Платихме Белене, Марици-те. Да попитам, вие кога дойдохте? По магистралите, нали? Вдигнахте пенсиите на хората и трябваше ние да ги плащаме.”
Думите на Бойко Борисов, че новите лица на БСП са “кръвопийци” Александър Симов коментира по следния начин: “Стабилността на държавата върна нивото на страната на престъпността”.

“Къде го четохте? В някоя от жълтите преси?”, контрира го Караянчева.
“Когато хората имаха желание да ви сменят, те го направиха. Това, което правите не се препокрива с усещането на хората. Когато Борисов говори за кръвопийщина трябва да се сети как хората го отрекоха, и сега ще го отрекат отново на изборите. Когато говорим за икономическа програма на ГЕРБ, трябва да знаем, че този текст е писан, така че да не изкара 4 години. “, добави Симов.

“Ние предвиждаме да се освободи административния натиск. Един чиновник да може да събере всичките си документи за отрицателно време и да се отворят индустриалните пазари. Вие като лява партия биете каскета в тавана и после се чудите какво да правите”, обясни Караянчева.
Готов съм да призная хубавата идея. Разликата е, че това което казва ГЕРБ изглежда добре на хартия и после се случва по коренно различен начин”, допълни я Симов.

“Вие нима не сте част от управлението, че да се случва това в Кърджали? Кърджали изостава в икономически аспект. Ще потърсим статистиките и ще си говорим. Има един проблем на Кърджали – околовръстния път. ГЕРБ е партията, която продаде Кърджали”, заяви Симов.
Вие сте червен жълтопаважник! Уникален лъжец сте.!, отговори му Караянчева.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/5-6.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/5-6-300x212.jpgЦветомир АтанасовАктуално
Антон Хекимян накара участниците във втория дебат да коментират горещите въпроси от последните няколко дни. Думите на Корнелия Нинова, че е време кошмарът ГЕРБ да свърши, Караянчева коментира така: 'Преди 10 години основните въпроси, които задаваха хората бяха за инфраструктурата и безработицата. Сега тези въпроси са на заден план....