Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Аз съм експерт и в това качество съм поканен в правителството. Така новият екоминистър Нено Димов отвърна на въпроса дали е по-близо до ГЕРБ или по-близо до Патриотите, от чиято квота е в кабинета.

Димов беше депутат от ДСБ в 40-ото Народно събрание.

“Аз съм експерт и в това качество съм поканен, защото политическата ми кариера е свързана с това, което наричаме автентична десница. Така че тук приемам номинацията си като на експерт”, каза новият министър.

Той обясни, че е бил поканен от Красимир Каракачанов в кабинета, с когото се познавали от парламента, където седели през няколко места един от друг.

Димов обясни, че първото, което ще направи, влизайки в министерството, е преглед на свършеното от служебния министър. Той раздели проблемите в сектора на експертни и политически.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340014-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340014-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикаДимов е експерт!,или човек,на патриотите? Не,Човек на ГЕРБ
Аз съм експерт и в това качество съм поканен в правителството. Така новият екоминистър Нено Димов отвърна на въпроса дали е по-близо до ГЕРБ или по-близо до Патриотите, от чиято квота е в кабинета. Димов беше депутат от ДСБ в 40-ото Народно събрание. 'Аз съм експерт и в това...