Споделете тази публикация, ако ви харесва!

“ЧЕЗ Разпределение България” предприема мерки за повишаване на сигурността на електрозахранването в Западна България във връзка с предстоящите избори, съобщиха от компанията.
Компанията ще прекрати планираните прекъсвания за периода 24-27 март.
Служители на компанията извършват оглед на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, свързани с провеждането на изборите. Дружеството ще преустанови временно и планираните прекъсвания за периода 24-27 март.
За непрекъснатостта на електрозахранването на обслужваната от ЧЕЗ Разпределение територия в изборния ден ще следят 40 допълнителни аварийни екипи на ефективно дежурство, като при необходимост дружеството ще мобилизира още служители. В големите градове компанията ще позиционира дежурни екипи пред районните избирателни комисии.
Представители на ЧЕЗ Разпределение са имали срещи с енергетиците на зала Универсиада и зала Арена Армеец, където през нощта след изборите ще се извършва преброяването на бюлетините. Въпреки че трафопостовете, захранващи залите, не са собственост на компанията, служители на дружеството извършиха оглед на съоръженията и съставиха констативни протоколи. Среща и инспекция на съоръженията са направени и в БТА, където ще бъде позициониран международният пресцентър. За сигурността на захранването и на трите места през цялата нощ ще следят специални аварийни екипи.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

БТА

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/4ez.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/03/4ez-300x300.jpgRadoslav PetkovАктуалнона захранването,на изборите,по време,сигурността,ЧЕЗ повишава
'ЧЕЗ Разпределение България' предприема мерки за повишаване на сигурността на електрозахранването в Западна България във връзка с предстоящите избори, съобщиха от компанията. Компанията ще прекрати планираните прекъсвания за периода 24-27 март. Служители на компанията извършват оглед на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, свързани с провеждането на...