Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Искам да видя какво толкова не му харесват на това саниране. Я колко е хубаво”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Благоевград, където говори пред симпатизантите на ГЕРБ. Пред младите членове на партията той разкри за какво иска прошка от тях. Бившият премиер каза и коя е грешката, свалила партията му от власт. Измежду политическите теми Борисов каза и чудесна новина за годеж и сватба.

Събралите се хора обаче започнаха сериозна словесна битка помежду си. Те се караха за санирането, пътищата и това какво е било при управлението на ГЕРБ и това на БСП.
“Не се карайте, вижте колко ви е хубаво. Знаете ли колко бързо стигнах до града от София. Ако не ви харесва какво сме направили и правим – спрете го на 26 март”, каза бившият премиер на събралите се хора.

Скандалите обаче стихнаха на мига, след като всички видяха какво направи Борисов. Помолен да се снима с момче в инвалидна количка, лидерът на ГЕРБ веднага отиде при него. Този жест на бившия премиер умили всички.
Жестът на Бойко Борисов веднага накара момчето широко да се усмихне. “Това е важното, а не скандалите”, каза лидерът на ГЕРБ.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/16-3.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/16-3-300x295.jpgЦветомир АтанасовАктуално
Искам да видя какво толкова не му харесват на това саниране. Я колко е хубаво', това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Благоевград, където говори пред симпатизантите на ГЕРБ. Пред младите членове на партията той разкри за какво иска прошка от тях. Бившият премиер...