Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Партията е вечна – лидерите си отиваме, изповяда се Бойко Борисов
“Грешката, която допуснахме при управлението ни е, че говорихме в единствено число. И аз, и Вие и ГЕРБ. Някои се почувстваха засегнати и с право. Затова и ни изгониха от властта. И сега искам смирение и поклон пред всички, които са работили за успеха на страната ни”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на VIII-и Зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в момента в Благоевград. По повод днешния празник Сирни заговезни, Борисов поиска прошка от симпатизантите си.

“Партията е вечна. Лидерите си отиваме”, изповяда се бившият премиер.

“Ако БСП може да бъде спряно, то това може да стане само благодарение на ГЕРБ. Все пак бъдещето на партията ни и на България е във Ваши ръце”, обърна лидерът на ГЕРБ към младите симпатизанти на партията.

“Бързо искат да ни пратят в ъгъла, но тогава сме най-опасни”, предупреди Борисов и припомни кошмарната действителност по време на управлението на червената партия през 90-те години: “Спомням си когато детето ми беше малко колко трудно се намираше да речем бабанова каша. Всичко ставаше само с връзки. Помня и как се редяхме за банани и то само по Нова година. Ходехме посред нощ с кашони да се молим на приятели, които имаха магазини, да ни дадат по някои кренвирш, за да си нахраним децата вкъщи. И това само заради управлението на БСП”.

“Да не Ви пука. Не позволявайте на БСП да Ви смажат и да накърнят самочувствието ви”, заяви лидерът на ГЕРБ към младите си симпатизанти.

“На простащината ще отговорим с простащина. Проблем е, че не можем да отвърнем на лъжите на БСП, защото ние не лъжем. Убеден съм обаче, че победата ще бъде за нас, дори и без да се тупане в гърдите и да показваме прекалено самочувствие”, каза на изпроводяк Борисов.

“От БСП ще направят машинации по време на изборите – ще лъжат и ще мажат. Може да има и втори Костинброд. Но ние от ГЕРБ сме спокойни, защото знаем, че сме народна партия и не правим нищо лошо”, заяви още той.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/17-3.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/17-3-300x300.jpgЦветомир АтанасовПолитика
Партията е вечна - лидерите си отиваме, изповяда се Бойко Борисов 'Грешката, която допуснахме при управлението ни е, че говорихме в единствено число. И аз, и Вие и ГЕРБ. Някои се почувстваха засегнати и с право. Затова и ни изгониха от властта. И сега искам смирение и поклон пред всички,...