Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Призовавам го на лидерски дебат с мен да спорим като кандидати за премиери, каза лидерът на БСП

Настоявам двамата с Борисов да се явим на дебат пред всички медии. Аз няма да отида на дебат само в една телевизия. Дебатът между Борисов и мен като лидери трябва да е пред всички български медии. Това заяви Корнелия Нинова пред “Радио К2” Нинова. Така тя отговори на Борисов, който покани Нинова в две отделни телевизии.

Корнелия Нинова представи листите на коалиция “БСП за България”  за участие в предстоящите парламентарни избори и заяви още:”Предизвиквам Бойко Борисов на лидерски дебат с мен да спорим като кандидати за премиери.”

На въпрос “Ще се явите ли на дебат с Бойко Борисов и трябва ли този дебат да бъде излъчван по всички медии, както и всички медии да ви задават въпроси?” Нинова повтори заявлението си: “Точна така. Това е наше предложение, мое – към екипа на ГЕРБ. Предлагаме да наемем една зала, да поканим всички медии, за да може всички да сте равнопоставени. Аз не приемам, че трябва да отидем в една телевизия, а в другите – не. Уважавам ви всички еднакво, за да го причинявам това. Моето желание е да бъдем пред всички в една зала, но лично с г-н Борисов, не с екипи. Нека екипите да работя. Екипите нека да представят платформа и да спорят експертно.”

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Blitz

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/28-1.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/28-1-300x300.jpgЦветомир АтанасовПолитика
Призовавам го на лидерски дебат с мен да спорим като кандидати за премиери, каза лидерът на БСП Настоявам двамата с Борисов да се явим на дебат пред всички медии. Аз няма да отида на дебат само в една телевизия. Дебатът между Борисов и мен като лидери трябва да е пред...